Healing & Hypnosis

Tjänster

Diamond Light Healing

Den otroligt populära `Diamond light healing´ är transformationens Rolls Royce med en blandning av alla de tekniker jag utvecklat genom åren.
En mycket kraftfull healing där jag under 90min genom videosamtal drar ur blockeringar från trauman och släpper på känslor som fastnat genom mig samt hjälper dig att släppa på starka motstånd och bryta gamla invanda mönster och trossystem. Vi kikar närmare på eventuella trauman som behöver belysas i både detta och tidigare liv.
I denna session kanaliserar jag de olika universella språken med helande frekvenskoder från hela spektrumet, själsbitar och viktiga pusselbitar från universums alla hörn.
Denna session är för dig som känner att du sitter fast och verkligen vill göra en stor förändring, bli av mad gammalt bagage och annat som håller dig från att lysa i ditt rätta element.
Alla sessioner är helt unika och detta jag beskriver här är bara i stora drag vad du kan förvänta dig i en Diamond Light Healing session.

Diamond Light Healing kräver otroligt mycket energi av mig som healer och därför har jag max en av dessa om dagen då de kräver både tid för förberedelser innan samt för återhämtning efteråt.


90 min  =  1595kr

(Se rabatterade paketerbjudanden längst ner på sidan!!)

Hypnos Healing

En mycket häftig och uppskattad healing & regressionsteknik där jag under 2,5h genom videosamtal tar dig till ett djupt meditativt tillstånd där du själv kommer åt och får uppleva och känna det som ligger dolt i det undermedvetna. Du blir visad precis det du behöver samt är redo att se från detta och tidigare liv för att förstå dig själv bättre och läka gamla trauman. Du kan även möta änglar och andra spännande varelser som vill visa dig det du behöver uppleva, se eller höra.

 

Innan sessionen får du skriva ner alla dina existentiella frågor om precis vad som helst i ett dokument som du skickar till mig. Vi går igenom frågorna tillsammans innan jag tar ner dig i ditt undermedvetna. Frågorna kan röra allt från relationer till beroenden, smärtor eller andliga mer komplicerade frågor. Du får sedan de svar du behöver från ditt högre jag eller ett annat högintelligent väsen och perspektiv i sessionen. 

 

Denna metod som jag själv kanaliserat ner liknar den metod som Dolores Cannon också hämtade hem och kallade för QHHT, (Quantum Healing Hypnosis Technique) men görs på mitt eget sätt med intuitiv vägledning och healing. Metoden är bäst lämpad för de med lite tidigare erfarenhet av mindfulness & meditation.

I hypnosen använder jag även min mycket kraftfulla Diamond Light Healing vid behov. (Läs mer om den ovan)

Hypnosen spelas alltid in och finns att ladda hem efteråt då det är lätt att inte minnas allt du sagt.

 

Detta är en ”wow-upplevelse” som måste upplevas för att förstå vad det innebär. Reaktionerna efteråt från klienter talar för sig. (Läs om andras upplevelser  under fliken Recensioner.)

 

2,5h hypnos + förberedelser =  3395kr

Hjärt Healing

De flesta går runt med ett brustet hjärta. Från barndomen, trasiga relationer, nära och kära som passerat osv. I hjärt healingen går vi in på djupet och läker ditt brustna hjärta. Vi jobbar bort motstånd som står i vägen för att känna kärlek och glädje. Vi jobbar med ett team av universella hjärt-helare för att ta in ljuset och finna ditt eget ljus, din kärna i ditt hjärta.
Jag kanaliserar ner de olika helande frekvenserna genom bland annat de universella språken och energiöverföringar. Vi rensar, renar, balanserar och fyller på med ljus och kärlek.

 

60min  =  1195kr

 

Personlig Vägledning

Alla har svaren inom sig men ibland behövs det någon med erfarenhet och en objektiv vinkel att se saker på. Detta är en intuitiv personlig vägledning där jag hjälper dig att få fram svaren på de problem du upplever i vardagen genom att hjälpa dig att själv finna svaren.
Jag hjälper dig att se gamla mönster och trossystem som inte längre gynnar dig men som ligger kvar och hindrar dig i din utveckling. Jag ger dig personliga verktyg att använda i vardagen och nya perspektiv på det du upplever.

 

40min  =  895kr

Paketerbjudanden

Jag har skapat olika paket då jag sett hur kraftfullt det blir med flera sessioner utspridda över en månads period. Därför har jag två olika paket med Tre Diamond light Healing inkluderade.
Tre sessioner av Diamond Light Healing skapar en väldigt starkt transformerande process. Efter första sessionen, som skalar av mycket av den hårda ytan, startar en process som gör det möjligt för det som ligger djupare att komma upp till ytan. Därför är det bra att ha ytterligare sessioner för att ta hand om det som sedan kommer upp. Jag har delat upp dem i två olika paket som du ser här nedan:

Diamond Light Silver

3x Diamond Light Healing sessioner om 90min.

 

3995kr

 

Diamond Light Gold

3x Diamond Light healing sessioner om 90min/st samt 3 st väglednings samtal om 40 minuter.

 

I detta paket börjar du med en Diamond light Healing session som följs upp av ett vägledande samtal där du har chansen att ventilera nya insikter eller känslor som legat djupt men nu kommit upp till ytan.  Exakt hur vi lägger upp sessionerna och samtalen kommer vi fram till tillsammans.

 

5995kr