Healing & Hypnosis

Tjänster

Diamond Light Healing

Den otroligt populära `Diamond light healing´ är transformationens Rolls Royce med en blandning av alla de tekniker jag utvecklat genom åren.
En mycket kraftfull healing där jag genom videosamtal drar ur blockeringar från trauman och släpper på känslor som fastnat genom mig samt hjälper dig att släppa på starka motstånd och bryta gamla invanda mönster och trossystem. Vi kikar närmare på eventuella trauman som behöver belysas i både detta och tidigare liv.
I denna session kanaliserar jag de olika universella språken med helande frekvenskoder från hela spektrumet, själsbitar och viktiga pusselbitar från universums alla hörn och jag kanaliserar även de budskap du behöver se och höra.

Jag hjälper även till med andliga attacker såsom implantat, driva ut negativa energier osv.

Denna session är för dig som känner att du sitter fast och verkligen vill göra en stor förändring, bli av mad gammalt bagage och annat som håller dig från att lysa i ditt rätta element.
Alla sessioner är helt unika och detta jag beskriver här är bara i stora drag vad du kan förvänta dig i en Diamond Light Healing session.

Första sessionen tar vanligtvis ca: 2h sedan brukar de nästkommande sessionerna landa runt 1h beroende på vad som skall igenom.

 

VÄLKOMMEN!

 

Pris: DONATION (Rekommenderat utbyte omkring 900kr/h)

 

Hypnos Healing

En mycket häftig och uppskattad healing & regressionsteknik där jag under 2,5h genom videosamtal tar dig till ett djupt meditativt tillstånd där du själv kommer åt och får uppleva och känna det som ligger dolt i det undermedvetna. Du blir visad precis det du behöver samt är redo att se från detta och tidigare liv för att förstå dig själv bättre och läka gamla trauman. Du kan även möta ditt högre jag, änglar och andra spännande varelser som vill visa dig det du behöver uppleva, se eller höra.

Innan sessionen får du skriva ner alla dina existentiella frågor om precis vad som helst i ett dokument som du skickar till mig. Vi går igenom frågorna tillsammans innan jag tar ner dig i ditt undermedvetna. Frågorna kan röra allt från relationer till beroenden, smärtor eller andliga mer komplicerade frågor. Du får sedan de svar du behöver från ditt högre jag eller ett annat högintelligent väsen och perspektiv i sessionen. 

Denna metod som jag själv kanaliserat ner liknar den metod som Dolores Cannon också hämtade hem och kallade för QHHT, (Quantum Healing Hypnosis Technique) men görs på mitt eget sätt med intuitiv vägledning och healing. Metoden är bäst lämpad för de med lite tidigare erfarenhet av mindfulness & meditation.

I hypnosen använder jag även min mycket kraftfulla Diamond Light Healing vid behov. (Läs mer om den ovan)

Hypnosen spelas alltid in och finns att ladda hem efteråt då det är lätt att inte minnas allt du sagt och upplevt.

Detta är en ”wow-upplevelse” som måste upplevas för att förstå vad det innebär. Reaktionerna efteråt från klienter talar för sig. (Läs om andras upplevelser  här: Recensioner.)


VÄLKOMMEN!


Pris: DONATION (Rekommenderat utbyte omkring 900kr/h)