Healing & Hypnosis

Recensioner

”Jag måste säga att jag varit en av de största tvivlarna till detta. Men med mina hemska smärtor i bägge fötterna som ska opereras mm. blev jag desperat. Jag har inte kunnat stiga ur sängen eller kunnat gå till Ica utan hemska smärtor och hängandes på en rullator. Inte ens kunnat vända mig i sängen normalt då man tar i med fötterna utan vart tvungen att häva mig runt med hjälp av armarna och andra hjälpmedel.

Med Simons vägledning i en 2,5 timmars hypnoshealing rensade jag ur gamla känslor, oro och skuld. Har sedan hypnosen kunnat gå nästan smärtfritt och helt utan hjälpmedel. Operation behövs ännu men nu känner jag hopp om att denna 3.e operation faktiskt kommer att lyckas!

Jag är så tacksam att jag ”kastade bort” alla mina tvivel och gav mig ut i det okända. Simon lyckades med det som den vanliga sjukvården misslyckats med…nämligen göra mig stark och nästintill smärtfri inför kommande tuff operation. Därför vet jag också att allt kommer att bli bra efter operationen. ”
Hanna Gustavsson
"Ett ”tack” var milt uttryckt, överväldigad över att det kändes så kraftfullt! Vilka fantastiska förmågor du har! Har betydligt mindre ångest och känner hopp inför framtiden."

Gått drygt en vecka sedan healinghypnosen. Har varit på min inre resa ca 10 år, på olika sätt försökt läka det som varit, upplevde att jag satt fast. Blev vägledd att be Simon om hjälp. Är så tacksam och glad att jag valde den här investeringen då jag upplevde att jag fick hjälp att komma åt de djupare lagren som behövdes. Var en omvälvande och samtidigt trygg upplevelse. Hypnosdelen gav mig nya insikter och hjälp vidare på vägen. Rekommenderas varmt!

Tänk så fantastiskt det vore om skolmedicinvården samarbetade t ex med den här typen av healing, så mycket mer mer läkning som skulle kunna ske!!
Tove Vaugarny
Fysioterapeut
Kan verkligen rekommendera Simon till alla! Sjukt magisk upplevelse och helt klart livsförändrande! Så proffsig! TACK 😍🙏❤️

Moa Simborn
Medium
" Simon är magisk på alla sätt och ger så mycket av sig själv att man känner sig trygg och väl omhändertagen. Att resultaten talar för sig själv är ett faktum.
Rekommenderas starkt, snälla ge dig själv gåvan att ta några sessioner! "

Daniel Ringh
Naprapat
" Jag satt lite fast i minnen som jag behövde hitta. Med värme o kärlek o mycket tårar blev jag ledd av Simon.
ytterligare en session där jag hittade två liv som förklarade utslag som jag har haft på hela min kropp.
dessa har efter vårt möte nästan helt försvunnit.
Jag rekommenderar Simon varmt. Den kunskapen han besitter är universell kärlekshealing.
all min kärlek ❤❤ "
Susanna Ewerklou
Healer & Massör
" Simon har hjälpt mig på så många sätt. Hans varma och trygga närvaro gör att man känner sig sedd och hörd. Har aldrig kommit ner i en hypnos så djupt som jag gjorde med honom och det har öppnat upp en helt ny värld för mig. Den hypnos vi utförde fick mig att möta de guider som varit med mig hela livet men som jag inte tidigare sett. Jag var redan på den spirituella vägen, men jag litade inte fullt ut på mig själv och min förmåga. Men efter hypnosen och några samtal med honom känner jag mig mer stark än någonsin. Efter en session med Simon kommer du se på tillvaron med mer kärleksfulla ögon. Och det är trots allt därför som vi är här ❤ "
Oscar Nygren
Coach
" Helt fantastisk, fick reda på mycket om mig själv få Simon kunde ställa direkta frågor till mitt högre jag som jag skrivit ner innan.
Tryggheten i den band vi skapade var stark som fick mig att verkligen slappna av och släppa all kontroll och tankar
10 min i min värld bortom tid och rum var visst 3 timmar, verkligen häftigt att lämna denna dimension för ett litet tag!
stort förtroende och med all kärlek till dig Simon Almhem!
Rekommenderar detta 5/5 för dom som vill ge ljussken på sig själv se sina skuggor och rädslor som finns ibland bakom dörrar som inte visats sig tidigare men även ljus och information som startar i alla fall för mig viktiga processen!
😊🌿🌺🍇🌸💞🌠 "

Jimmy Rönne-Petersén
Kock
Simon är fantastisk på alla sätt! Låt oss börja där. Vi hade en väldigt djup session för några månader sen. Då vi reste genom tid och rum och löste upp knutar genom att bland annat bevittna, förstå och förlåta. Direkt efter fick jag se en stor skillnad i relationer i min verklighet och framförallt relationen i mig själv. Det var som att trycka på snabbspola. Han såg mig, han lyssnade, han trodde på mig och han gav mig den hand jag behövde precis i rätt tillfälle. Jag är väldigt tacksam över den hjälpen. Simon är genuin! Han är pålitlig! Han är otroligt kärleksfull och han kan hjälpa dig på din resa också om du bjuder in honom, det är jag helt övertygad om. Han ser din storhet, han såg min storhet och jag ser hans, jag ser din storhet! Simon, de här är inget nytt, det här har ju du jobbat med LÄNGE, det här kan du, de sitter i ryggraden, ja är så glad för att du öppnat den här dörren och ger den här servicen till alla som behöver den. TACK 💜

Miranda Michelle
Musiker
Simon skapade enormt mycket trygghet under våra sessioner. Med djupt inkännande och empatiskt lyssnande.
Och guidade in i det inre, med lyhördhet för mitt nu-varande. Många uppenbarelser från det undermedvetna.
Häftig upplevelse som jag starkt rekommenderar!
Sebastian Monomusuke Törngren
Qi-Gong Teacher
Helt fantastiskt!!!....”spot on” ♥️👏🏼♥️
Susanne Wetteskog Bungum
Medium & Healer